image with unity popular games

Jocuri Populare Create cu Unity

Unity este o platformă de dezvoltare de jocuri video extrem de populară și versatilă, care a inspirat dezvoltatori talentați să creeze jocuri captivante și memorabile. În acest articol, vom explora câteva jocuri populare create cu Unity, care au atras atenția publicului din întreaga lume.

Hollow Knight

hollow knight screenshot

Un joc indie impresionant de aventură și acțiune, Hollow Knight, dezvoltat de Team Cherry, a fost îndrăgit de către jucători și critici deopotrivă. Cu o temă întunecată și misterioasă, jocul te poartă într-o călătorie fascinantă într-un regat subteran plin de secrete și creaturi periculoase. 

Grafica detaliată și nivelul de design bogat contribuie la atmosfera captivantă a jocului, oferind o experiență memorabilă pentru toți cei care se avântă în acest univers intrigant.

rust video game screenshot

Dezvoltat de Facepunch Studios și lansat în 2018, Rust, este un joc multiplayer de supraviețuire ce te poartă într-un mediu sălbatic și nemilos. Plasat într-un vast teritoriu generat procedural, jocul te pune în pielea unui supraviețuitor neînarmat, începând de la zero într-o lume ostilă. Scopul tău este să construiești adăposturi, să aduni resurse, să te lupți cu animale sălbatice și să te confrunți cu alți jucători pentru supraviețuire.

subnautica screenshot

Subnautica este un joc de supraviețuire subacvatică creat de Unknown Worlds Entertainment, care te poartă într-un univers străin și misterios. După ce nava ta se prăbușește pe planeta acvatică numită 4546B, ești nevoit să te descurci într-un mediu subacvatic vast și plin de creaturi fascinante, dar și periculoase. 

Scopul tău este să supraviețuiești, să explorezi adâncurile oceanului și să dezvălui secretele incredibile ascunse în adâncurile apelor.

firewatch screenshot

Dezvoltat de Campo Santo, Firewatch, este un joc de aventură cu o poveste emotivă, amplasat în sălbăticia încântătoare a Parcului Național Shoshone din Wyoming, SUA. Grafica stilizată și designul vizual impresionant fac din acest joc o veritabilă capodoperă artistică. 

O poveste misterioasă și interacțiunea profundă cu personajele adaugă profunzime și intensitate jocului, oferind o experiență emoționantă și captivantă pentru jucători.

among us game screenshot

A devenit rapid un fenomen în lumea gaming-ului, atrăgând milioane de jucători din întreaga lume. Cu un gameplay simplu și distractiv, Among Us, jocul dezvoltat de InnerSloth, plasează jucătorii în rolul membrilor unei echipaje spațiale, dintre care unii sunt impostori ce încearcă să saboteze echipajul. Comunicarea și deducția sunt cheile pentru a descoperi impostorii și a câștiga jocul.

untitled goose game sreenshot

Lansat în 2019, Untitled Goose Game, este un joc indie amuzant dezvoltat de House House. În acest joc unic, jucătorii preiau controlul unei gâște neobișnuite și terorizează un sat liniștit cu mici acte de răutate. Misiunea ta este să faci viața sătenilor cât mai interesantă și să-i faci să se strecoare de colo-colo. 

Jocul se remarcă prin conceptul său inovator și umorul său jucăuș. Jucătorii se vor bucura de exploatarea spiritului răutăcios al gâștei și de rezolvarea unor provocări neobișnuite.

cuphead video game screenshot

Creat de Studio MDHR, Cuphead, se remarcă prin estetica sa vizuală inconfundabilă, inspirată din animațiile hand-drawn din perioada de aur a desenelor animate. Designul personajelor, animațiile fluide și fundalurile detaliate reprezintă o călătorie înapoi în timp, aducând bucurie celor care crescuseră cu desenele clasice. 

De la lansare, Cuphead a fost lăudat pentru originalitatea și calitatea sa artistică, câștigând numeroase premii și recenzii pozitive. 

cities skylines screenshot

Dezvoltat de Colossal Order, Cities Skylines, este un joc de simulare urbană lansat în 2015. Jucătorii preiau rolul unui primar și construiesc și gestionează propriul oraș, planificând infrastructura, zonele rezidențiale, industriale și comerciale și rezolvând problemele cetățenilor.

fall guys game screenshot

Creat de Mediatonic, Fall Guys, a devenit un fenomen instantaneu pe scena jocurilor multiplayer de tip battle royale. Cu personaje adorabile și provocări amuzante, jucătorii concurează într-un format non-competitiv pentru a câștiga etape și pentru a fi ultimul concurent rămas în picioare.

beat saber screenshot

Beat Saber reprezintă o combinație captivantă între muzică, ritm și tehnologia realității virtuale. Acest joc inovator creat de Beat Games și lansat în 2018, a cucerit inimile jucătorilor din întreaga lume prin gameplay-ul său simplu și distractiv, dar și prin posibilitățile sale neașteptate.

Aceste jocuri sunt doar câteva exemple dintre jocurile de succes dezvoltate cu Unity. Indiferent de genul preferat sau de stilul vizual dorit, Unity a dovedit că este un motor de creare puternic și versatil, capabil să ofere o platformă pentru visurile și ideile dezvoltatorilor.

Chainwolf Studio

Indie game developer

This Post Has 2 Comments

  1. Bombom Dev

    Un alt joc popular facut in Unity ar fi Ori And The Blind Forest, care este foarte asemanator cu Hollow Knight

Leave a Reply